119,4149

Predstavnici FTHMa na Republičnom takmičenju u Srednjoj turističkoj školi

Republičko takmičenje učenika obrazovnog profila turistički tehničar održano je prema Kalendaru takmičenja 24. i 25. marta 2017. godine u Beogradu. Drugu godinu zaredom domaćin takmičenja bila je Srednja turistička škola iz Beograda.Na takmičenju je učestvovalo osamnaest škola.

Republičnom takmičenju u Srednjoj turističkoj školi - 001

Prvo mesto je osvojila Milica Kocić, učenica Ugostiteljsko-turističke škole iz Niša, dok je druga bila Ekonomsko-trgovinska škola iz Bečeja. Treće mesto je osvojila Maja Kričak, učenica IV4 razreda Srednje turističke škole Novi Beograd, čiji je mentor bila profesorka Mladenka Đurović. Svi učenici su pokazali zavidno znanje, tako da su nijanse odlučile pobednika.

Republičnom takmičenju u Srednjoj turističkoj školi - 002

Direktor škole Dragutin Miličić uručio je diplome i nagrade prvoplasiranim školama , a zahvalnice svim školama učesnicama takmičenja.

U komisiji za izradu i pregledanje testova učestvovala je prof. dr Vesna Spasić sa Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, a poklone svim učesnicima takmičenja, njihovim nastavnicima mentorima i prvoplasiranim ekipama je uručio Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Republičnom takmičenju u Srednjoj turističkoj školi - 003

Organizator takmičenja, koje je proteklo u lepoj i drugarskoj atmosferi, bila je profesorka STŠ Vesna Filipović.

Univerzitet Singidunum © 2017