118,4727

Uvođenje protel hotelskog sistema u nastavu

Potpisivanjem sporazuma između Protel, vodeće nemačke kompanije u oblasti razvoja softvera za hotelsko poslovanje i Univerziteta Singidunum, u oktobru 2017, studentima je omogućeno da se u okviru nastave, iz pojedinih predmeta, obučavaju i sertifikuju u Protel SPE softveru.

protel-logo

Protel je jedan od globalno najzastupljenijih profesionalnih hotelskih informacionih sistema, iz najviše klase svetskih softverskih alata za namenu u hotelijerstvu. Pruža informacionu podršku za vođenje svih hotelskih procesa i operacija, kako na operativnom nivou (marketing i CRM, prodaja, rezervacije, recepcija, domaćinstvo itd) tako i na nivou upravljanja (omogućavajući visok nivo izveštavanja i analitike, kroz statističke i forecast izveštaje). Velikim brojem sertifikovanih interfejsa sa third party sistemima u hotelu (F&B, računovodstvo, Business Inteligence, onlajn kanali prodaje, Channel manager, IPTV, pametne sobe i dr), omogućava softverski integrisanu podršku svim poslovnim procesima u objektu.

Protel je profesionalni informacioni sistem koji je namenjen isključivo hotelima i objektima smeštaja, koji je tokom 20 godina postojanja rastao uz renomirane hotele i hotelske lance i koji se neprestano razvija. Uvek je u skladu sa aktuelnim potrebama hotelskog poslovanja, sadrži veoma vredan know how, preuzet od hiljada svojih klijenata hotelijera. Poznavanje alata Protela pruža veliku pomoć hotelskim profesionalcima, kako u praktičnoj primeni i unapređenju hotelskih standarda i procedura, tako i usvajanju novih pristupa, uslovljenih razvojem tehnologija i evolucijom tržišta i svesti hotelskog gosta, kao potrošača.

Potpunu podršku u realizaciji ove saradnje i instalaciji softvera na Univerzitetu Singidunum pruža regionalni zastupnik Resort infoSys.

Više o Protel kompaniji možete saznati ovde.

Kratka brošura o Protel SPE sistem.

Univerzitet Singidunum © 2018